.........................EHBO weekend .............................

22-24 juni 2007

...... ...... ......

Hierbij nodigen wij u uit voor het EHBO weekend. Voor dit weekend hebben we beslag weten te leggen op een SVR camping bij ons in de "achtertuin". We zijn welkom op boerencamping "Hoge Haren" te Tuil. Waarvan de eigenaren Han en Nicolette van Oordt alles zullen doen om het ons naar de zin te maken. Deze camping is voorzien van modern sanitair, 6 amp elektra, afgescheiden veld voor onze club, evenals een leuk terras en klein cafeetje. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. De camping ligt midden in de natuur, omgeven door weilanden aan de rand van de Betuwe.

We hopen op mooi weer, zodat we alle activiteiten op het veld voor de caravans kunnen uitvoeren. Mocht het te koud zijn of de weersomstandigheden te slecht zijn, dan zal voor een onderkomen worden gezorgd. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat als u een goed humeur meebrengt dit weer een heerlijk weekend gaat worden. Eerder komen of langer blijven is mogelijk. Dit graag opgeven op het aanmeldformulier. Betalen van de kosten voor extra nachten dient u zelf met de boer of boerin te regelen.

Vrijdag kunt u vanaf 12:00 uur aanrijden, waarna we om 20:00 uur de opening zullen verzorgen met uitleg over het weekend en de camping. Uiteraard wordt er voor koffie met iets lekkers gezorgd en kunt u de weekendprijs betalen.

Zaterdag gaan we in Hellouw een tuin bezichtigen, we krijgen daar een rondleiding en nuttigen tevens een consumptie.
Zaterdagavond staat in het teken van de EHBO. Er zullen demonstraties gegeven worden en uw kennis zal getoetst worden, maar jullie moeten ook zelf aan de slag.

Zondag zullen we de traditionele wandeling maken, waarna het om 12:00 uur tijd is voor koffie, en afsluiting van het weekend.

Verder is er voldoende gelegenheid om zelf op excursie uit te trekken, bijvoorbeeld naar de eendenkooi van staatsbosbeheer, fietstocht maken door het Rivierenland, bezoeken van plaatsen zoals Zaltbommel, Leerdam (bestaat dit jaar 700 jaar met tal van festiviteiten), Gorinchem of Tiel.

Wij hopen dat het weekend u aanspreekt en zien uw aanmelding graag per email of per post tegemoet. De weekendprijs bedraagt € 35,00 per equipe. Inschrijven kan tot 8 juni 2007 .

Introducés zijn welkom en kunnen zich inschrijven via: info@kampeerclubnederland.nl

Programma

Vrijdag 22 juni 2007

Vanaf 12:00 uur Aanrijden

20:00 uur Opening met koffie en traktatie

Zaterdag 23 juni 2007

10.30 uur Vertrek naar tuin in Hellouw

De middag is vrij te besteden.

16.00 uur Happy hour op het veld

19:30 uur EHBO demonstratie en quiz

Zondag 24 juni 2007

10:30 uur Start wandeling

12:00 uur en afsluiting van het weekend

 

Boerencamping "Hoge Haren", Katijfweg 1, 4176 LV Tuil, Telefoon: 0418 - 591 270

www.hogeharen.nl

De organisatie is niet aansprakelijk voor schade ontstaan bij het aan en afrijden.
Let tevens op uw snelheid op de N830. Regelmatig controles max. snelheid 50 km p/u !
Bij slecht weer zal de boer de caravan met de trekker op de plaats zetten.

 
 
www.kampeerclubnederland.nl